Rólunk

Alapítványunk 2010. óta szervez programokat a kortárs előadóművészet, képzőművészet és film területén. Kiemelten fontosnak tartjuk projekjeink nemzetközi jellegét, mellyel szeretnénk hozzájárulni magyar művészek nemzetközi kontextusban való megjelenéséhez.

A képőművészet területén elsősorban a konkrét, geometrikus absztrakt és minimalista irányzatokra fókuszálunk. Nemzetközi együttműködések keretében, magyar alkotók részvételével, kiállításokat és rezidencia programokat szervezünk.
Installációs munkákat, műfajtól függetlenül, a Puccs Contemporary Art és a Cairo Contemporary kiállítóhelyeinken mutatunk be.

Az előadóművészet területén fontosnak tartjuk a tánc, azon belül is a kortárs tánc népszerűsítését, melyet újító jellegű programjainkon keresztül valósítunk meg. Ezen programok legtöbbször köztereken, a mindennapi élet színterein zajlanak.

Táncfilm Projektünk célja a magyar táncfilm fejlesztése és nemzetközi kontextusba helyezése, valamint a műfaj népszerűsítése Magyarországon. Vetítéseket, fesztiválokat, workshopokat, szakmai programokat szervezünk hazai és külföldi partnerekkel együttműködésben.

10-14 éves gyermekek részére ismeretterjesztő kirándulásokat szervezünk Budapesten és környékén.

Az alapítvány működését háromtagú kuratórium felügyeli.

A csapat

Kőhegyi Ilona

PR és kommunikáció

Önkéntesek